Terug naar Project

Eilandrijk Borgmeren

Eilandrijk Borgmeren te Harkstede

Wonen aan de Borgmeren in Harkstede? Uw eigen ‘droomwoning’ realiseren op een ruime kavel van 1.205 m² tot 1.976 m²? Dat kan op één van de laatste drie zelf te ontwikkelen kavels in Eilandrijk, in de woonwijk Borgmeren.

De woonwijk Borgmeren ligt pal aan de Harkstederplas welke samen met de kleinere Scharmerplas de Borgmeren vormt. Een heerlijk woon- en recreatiegebied in een natuurlijke omgeving met de bruisende Stad binnen handbereik. Ook het dorp Harkstede met een levendige en goed verzorgde dorpskern ligt op een steenworp afstand. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, een bezoek aan de kapper, bloemist, bibliotheek en/of sportschool. De kinderen gaan naar school op één van beide basisscholen of gaan naar een kinderdagverblijf.

In Eilandrijk zijn in totaal 29 vrije en zelf te ontwikkelen droomkavels. De eerste 26 kavels zijn vorig jaar verkocht en zijn de woningen van in aanbouw of gerealiseerd.

Deze laatste 3 kavels, kavels 27, 28 en 29, zijn zeer royaal, goed bereikbaar en hebben een afmeting van 1.205 m² tot 1.976 m² waarop u uw eigen fraaie droomwoning kunt realiseren. Hierbij heeft u als koper een grote mate van keuzevrijheid om uw eigen vrijstaande woning te realiseren. Denk hierbij niet alleen aan woningtype maar ook heeft u de keuze uit een flexibele indeling. Levensloopbestendig of aanpasbaar bouwen wat werken in of vanuit huis mogelijk maakt behoren ook tot de mogelijkheden. Uitgangspunt is duurzaam bouwen en inrichten waaraan de gemeente verschillende spelregels c.q. eisen heeft verbonden. De gemeente stelt o.a. als eis dat er voor iedere kavel een hoogwaardig woningontwerp wordt gepresenteerd.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het realiseren van uw eigen droomwoning. U koopt de kavel en neemt zelf een vrij te kiezen architect en aannemer in de arm of u kiest uit een voorgestelde woningen die nog volledig aanpasbaar zijn naar uw individuele woonwensen.
Daarnaast is het van belang om uw auto(‘s) zoveel mogelijk op eigen terrein te parkeren. Openbare parkeerplaatsen worden niet aangelegd.

Duurzaam bouwen:
Bij duurzaam bouwen en wonen draait het om kwaliteit. Kwaliteit van de woning én de woonomgeving. Een duurzame woning voldoet bovendien aan de hedendaagse eisen op het gebied van energieverbruik en levensloopbestendigheid. Bij de realisatie van de nieuwe woningen van Eilandrijk vormt dit vanzelfsprekend het uitgangspunt. Kopers van een kavel in Eilandrijk zullen dan ook gestimuleerd worden om duurzame keuzes te maken bij de bouw van hun nieuwe huis.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 207.500,- tot € 227.500,-
Kavel 1.205 m2 tot 1.979 m2
Woonoppervlakte 100 m2 tot 350 m2
Inhoud 999 m3 tot 300 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
27 - 1.205 m2 - 0 Verkocht
28 - 1.976 m2 - 0 Verkocht
29 - 1.895 m2 - 0 Verkocht