Terug naar Project

Norengard - Hoekwoning

NØRENGARD - 14 woningen aan de Doorloper in Sappemeer!

NØRENGARD
Ben je op zoek naar een comfortabele woning in een waterrijke omgeving? Dan is nieuwbouwproject Nørengard de ultieme locatie voor jouw nieuwe thuis. De woningen zijn gelegen aan de rand van Sappemeer, ook wel bekend als de voormalige IJsbaanlocatie. Hier kun je heerlijk ontspannen wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Nieuwbouwproject Nørengard bestaat uit 14 onder architectuur ontworpen woningen met een knipoog naar de Scandinavische architectuur. De halfvrijstaande-, hoek- en rijwoningen creëren gezamenlijk een fijne woonbuurt. De woningen ogen chique met een subtiel Scandinavisch karakter. Dat wordt gecreëerd door de donker gemêleerde steen en het vergrijsde hout.

WONINGTYPE NOOR
Woningtype ‘Noor’ heeft een royale woonruimte op de begane grond met wonen aan de tuinzijde. De verdieping biedt plaats aan twee of drie slaapkamers en een grote badkamer. Er is een vaste trap naar de ruime zolder. Dit biedt ook op zolder de mogelijkheid een extra slaapkamer te creëren. De hoekwoning, bouwnummer 10, is tweezijdig georiënteerd door het toevoegen van een erker aan de zijgevel. Ook bouwnummer 14 oriënteert zich naar de entree van het plangebied en heeft extra wooncomfort door de erker. Het woningtype Noor is in verschillende breedtes beschikbaar. De woning is veelzijdig in te delen, waardoor er voor iedere gezinssamenstelling een passende woning is. De woningen worden opgeleverd inclusief luxe sanitair en tegelwerk.
Je hebt eigen parkeergelegenheid of je kan parkeren aan de achterzijde van de woningen. Hier bevindt zich een privaat parkeerhofje die ook toegang biedt tot de bergingen. De bergingen hebben houten materialisatie gelijkend aan de woningen, waardoor het geheel zacht en natuurlijk oogt. Naast parkeergelegenheid is het pleintje een rustige speellocatie voor de kinderen of een ontmoetingsplek voor een praatje met de buurtbewoners.

TYPE NOOR - Hoekwoning A - BNR 3, 8, 11
INDELING:
Begane grond: entree, hal met meterkast en toilet, woonkamer met straatgerichte keuken en tuingerichte woonkamer. In de woonkamer is een deur naar de dichte trap naar de eerste verdieping en onder de trap bevindt zich een trapkast.
Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers van resp. ca. 10,8m², 10,8m² en 7,8m² en een royale badkamer van ca. 7,5m².
Tweede verdieping: via vaste trap een ruime zolderetage met technische (was-/stook-/berg)ruimte, optioneel in te delen met extra slaapkamer.

TYPE NOOR - Hoekwoning A + erker - BNR 14
INDELING
Begane grond: entree, hal met meterkast en toilet, woonkamer met straatgerichte keuken, tuingerichte woonkamer met extra licht en ruimte door de erker. In de woonkamer is een deur naar de dichte trap naar de eerste verdieping en onder de trap bevindt zich een trapkast.
Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers van resp. ca. 10,8m², 10,8m² en 7,8m² en een royale badkamer van 7,5m².
Tweede verdieping: via vaste trap een ruime zolderetage met technische (was-/stook-/berg)ruimte, optioneel in te delen met extra slaapkamer.

TYPE NOOR - Hoekwoning B - BNR 5, 6
INDELING:
Begane grond: entree, hal met meterkast en toilet, woonkamer met straatgerichte keuken en tuingerichte woonkamer. In de woonkamer is een deur naar de dichte trap naar de eerste verdieping en onder de trap bevindt zich een trapkast.
Eerste verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers van resp. ca. 14m² en 8,6m², een royale badkamer van ca. 7,5m² en een separate wasruimte.
Tweede verdieping: via vaste trap een ruime zolderetage met technische (stook-/berg)ruimte, optioneel in te delen met extra slaapkamer.

DUURZAAM EN COMFORTABEL
Elke dag met veel plezier thuiskomen en genieten van het comfort wat jouw woning te bieden heeft. Jouw woning is voorzien van een modern en duurzaam energiesysteem. Dit bestaat uit een: lucht/water warmtepomp, vloerverwarming inclusief topkoeling op de begane grond en eerste verdieping, zonnepanelen en een aansluiting voor elektrisch koken.

SAPPEMEER
Sappemeer is een dorp in de gemeente Midden-Groningen. Het dorp is gelegen aan de A7, het Winschoterdiep en aan de spoorwegverbinding tussen Groningen naar Bad-Nieuweschans en Groningen naar Veendam. Het dorp is door zijn goede ontsluitingen een forensendorp bij uitstek. Rondom Sappemeer bevinden zich diverse natuurgebieden waaronder het Zuidlaardermeer. Met ruim 600 hectare aan water is dit het grootste natuurlijke meer in de provincie Groningen. Liefhebbers van surfen, varen, vissen, zeilen en zwemmen komen hier ruimschoots aan hun trekken.
Naast de grote hoeveelheid aan water zijn er in de omgeving ook diverse wandel-, ruiterpaden en een mountainbikeroute. Het dorp Sappemeer is daarnaast van alle gemakken voorzien. Zo liggen er verspreidt in de gemeente diverse winkelcentra en supermarkten, ook zijn er voldoende sportverenigingen en diverse scholen.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 299.500,- tot € 347.500,-
Kavel 187 m2 tot 433 m2
Woonoppervlakte 105 m2 tot 122 m2
Inhoud 494 m3 tot 429 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
3 € 347.500,- 433 m2 119 m2 4 479 m3 Verkocht onder voorbehoud
5 € 299.500,- 187 m2 105 m2 3 429 m3 Verkocht onder voorbehoud
6 € 299.500,- 187 m2 105 m2 3 429 m3 Verkocht onder voorbehoud
8 € 332.500,- 212 m2 119 m2 4 479 m3 Verkocht onder voorbehoud
11 € 339.500,- 479 m2 119 m2 4 479 m3 Verkocht onder voorbehoud
14 € 347.500,- 330 m2 122 m2 4 494 m3 Verkocht onder voorbehoud