Tolweg

Midden-Groningen - Muntendam
Actueel aanbod

vanaf € 60.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
600 m2

Over dit project

Ten zuidwesten van Muntendam wordt op een uitbreidingslocatie nieuwbouw voor het dorp gerealiseerd. De nieuwe woonwijk, genaamd Tolweg, komt in twee fasen tot stand. De nieuwbouw in de eerste fase wordt mogelijke gemaakt met het bestemmingsplan ‘Tolweg, Muntendam’. Het betreft een woonwijk van 189 woningen. De eerste fase van de woonwijk is al vrijwel geheel gerealiseerd.

Het plangebied sluit direct aan bij de wijk Ruitershorn in het noorden en de Bovenweg aan de oostkant. De bestaande laan Tolweg is grofweg de begrenzing aan de zuidkant.

De gemeente is inmiddels gestart met de uitgifte van bouwkavels in de 2e fase. In deze fase worden 15 kavels voor vrijstaande en 10 kavels voor halfvrijstaande woningen verkocht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tolweg
Koopwoningen
189
Prijs vanaf
€ 60.000,-
Type woningen
Overig, Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Midden-Groningen.

Aanmelden