Vrije kavels de Veiling

Midden-Groningen - Hoogezand
Actueel aanbod

€ 98.820,- tot € 129.600,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
549 - 751m2

Over dit project

Nieuwbouwwijk Vosholen combineert de ruimte, rust en gemoedelijkheid van het platteland met het voorzieningenniveau van een stad. De wijk ligt ten zuiden van Hoogezand en wordt gekenmerkt door riante kavels en veel groen. Vosholen gaat ruim 650 woningen tellen. Met rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande huizen en vrije kavels, is er plek voor iedereen.

De Veiling ligt aan de rand van Vosholen, direct aan het water. Hier kun je een woning naar wens laten ontwerpen en bouwen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vrije kavels de Veiling
Koopwoningen
2
Prijs
€ 98.820,- tot € 129.600,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Midden-Groningen.

Aanmelden