Bouwkavels Meer Wonen, Meerstad

Midden-Groningen - Harkstede
Actueel aanbod

€ 246.000,- tot € 320.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 120m2
Kaveloppervlak
475 - 1220m2

Over dit project

De locatie ‘Meer Wonen’ ligt tussen bestaande karakteristieke boerderijen en belooft een gezellige woonbuurt te worden met fruitbomen langs de straatjes en veel groen. De percelen zijn groot en het Woldmeer is om de hoek. U heeft hier de mogelijkheid een ligplaats voor uw boot te huren.

In totaal biedt ‘Meer Wonen’ ruimte voor 19 vrijstaande woningen. De locatie wordt opgesplitst in twee fasen, waarbij we starten met de kavels 1 t/m 10. Richtprijzen vanaf €255.000 voor een vrijstaande woning.


Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
Meer Wonen wordt ontwikkeld volgens het principe van Collectief Particulier opdrachtgeverschap. Dit betekent dat u samen met uw buren en de architect uw woning ontwerpt en laat bouwen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwkavels Meer Wonen, Meerstad
Koopwoningen
19
Prijs
€ 246.000,- tot € 320.500,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Midden-Groningen.

Aanmelden