VRIJE KAVELS IJSBAANLOCATIE

Midden-Groningen - Harkstede
Actueel aanbod

€ 139.000,- tot € 251.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
938 - 1707m2

Over dit project

In het noordoostelijke deel van het plangebied, in de omgeving van Lageland, wordt dit kleinschalig nieuwe woongebied van Meerstad gerealiseerd. De IJsbaanlocatie biedt ruimte aan 21 vrije kavels, waarvan er momenteel 14 kavels variërend van zo’n 900 tot 1700m2 worden verkocht.

De kavels bieden u de mogelijkheid om uw woonideaal te verwezenlijken. De locatie ligt aan het Slochterdiep in de omgeving van het natuurgebied Rijpma in het deel van Meerstad met een lage woningdichtheid. Het accent ligt hier niet op het wonen, maar op landschappelijke waarden zoals ruimte en natuur. De woningen worden ingepast in het bestaande en deels te ontwikkelen landschap.

Meer informatie

Kenmerken

Project
VRIJE KAVELS IJSBAANLOCATIE
Koopwoningen
14
Prijs
€ 139.000,- tot € 251.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Midden-Groningen.

Aanmelden