Vosholen vrije kavels mantelappel

Midden-Groningen - Hoogezand-Sappemeer
Actueel aanbod

€ 86.900,- tot € 134.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
470 - 1157m2

Over dit project

“Nieuwbouwwijk Vosholen combineert de ruimte, rust en gemoedelijkheid van het platteland met het voorzieningenniveau van een stad. De wijk ligt ten zuiden van Hoogezand en wordt gekenmerkt door riante kavels en veel groen. Vosholen gaat ruim 650 woningen tellen. Met rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande huizen en vrije kavels, is er plek voor iedereen.

Vrije kavels Mantelappel

Een grote woonkeuken, openslaande deuren naar de tuin of een carport voor je auto. De vrije kavels aan de Mantelappel bieden ruimte aan al je woonwensen. Hier laat je namelijk je eigen woning ontwerpen en bouwen. Je kunt dit op verschillende manier aanpakken. Zo is het mogelijk om een architect in te schakelen voor een uniek ontwerp. Ook kun je een van de woningtypes van Brummelhuis laten aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Waar je ook voor kiest, de makelaar helpt je graag op weg.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vosholen vrije kavels mantelappel
Koopwoningen
14
Prijs
€ 86.900,- tot € 134.500,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Midden-Groningen.

Aanmelden