2 levensloopbestendige woningen Hoogezand

Midden-Groningen - Hoogezand
Actueel aanbod

€ 399.500,- tot € 399.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 124m2
Kaveloppervlak
318 - 332m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Het ontwerp van de 2 woningen is gebaseerd op de stijlkenmerken van twee aanliggende straten, met ontwerpen uit de jaren 70 en begin 80. Opvallend is dat de groenstructuur hierin de samenhang en verbinding aangaat binnen het gebied.

Met de ontwikkeling van deze 2 levensloopbestendige woningen ontstaat er een mooi stukje wonen aan de Waterman, in kwalitatief en architectonische hoogstaande woningen. Technisch zijn de woningen vanzelfsprekend voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen en warmtepomp. De vloerverwarming wordt in de gehele woning aangelegd.

Iedere woning heeft een eigen parkeerplaats op eigen grond.

Op de begane grond is een volledig woonprogramma gesitueerd. Dit houdt in dat ernaast de woonkamer, een slaapkamer en badkamer aanwezig is. Op de verdieping is eveneens een badkamer en worden 2 slaapkamers gerealiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
2 levensloopbestendige woningen Hoogezand
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 2 beschikbaar
Prijs
€ 399.500,- tot € 399.500,-
Type woningen
Geschakeld

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Midden-Groningen.

Aanmelden