Croonhoven Hoogezand-Sappemeer Fase 2

Midden-Groningen - Sappemeer
Actueel aanbod

€ 385.000,- tot € 535.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
103 - 171m2
Kaveloppervlak
350 - 525m2
Inhoud
367 - 612m3

Over dit project

Na een succesvolle start verkoop gaat de bouw in maart 2024 van start.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bovenal heeft u de zekerheid dat uw woning vlot wordt gebouwd. Voor deze woningen geldt KOPEN = BOUWEN!

Aan de Croonhoven in Hoogezand Sappemeer worden 12 onder moderne architectuur ontworpen ruime woningen gebouwd. De zogenoemde kubistische woningen zijn allen gelegen op ruime kavels, variërend van 353m2 tot en met 532m2, met de tuin op het zuidwesten. Er worden 6 half-vrijstaande woningen, 4 half-vrijstaande levensloop bestendige woningen en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd.

HALF VRIJSTAANDE WONINGEN
De 6 half-vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 144m2. De begane grond van de half vrijstaande herenhuizen bestaat uit twee leefruimtes die je zelf kunt indelen. Je kunt kiezen voor een grote woonkeuken aan de tuinzijde van de woning en een sfeervolle zithoek aan de straatzijde. Of net anders om, dit is zelf te bepalen. Hoewel beide ruimtes verschillend zijn, hebben ze één ding gemeen: door de hoge ramen schijnt veel licht naar binnen. In basis worden er 3 slaapkamers op de eerste verdieping gerealiseerd en op de tweede verdieping een open ruimte waar nog kamers gerealiseerd kunnen worden. De tweede verdieping heeft tevens een mogelijkheid tot een dakterras. Alle woningen hebben een aangebouwde garage.

LEVENSLOOP GESCHIKTE WONINGEN 2-LAAGS*
De 4 levensloop geschikte woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 102m. Op de begane grond een mooie living en een slaapkamer en badkamer. Op de verdieping bevindt zich een vrij in te delen ruimte.
*Deze woning kan optioneel ook als gezinswoning opgeleverd worden met 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, daarbij op de begane grond een ruime aangebouwde berging.

VRIJSTAANDE WONINGEN
De 2 vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 166m. Een grote keuken aan de voorzijde, een sfeervolle eethoek in de erker en een zithoek met een deur naar de tuin. De vrijstaande herenhuizen worden gekenmerkt door een fantastische leefruimte op de begane grond. Je kunt deze ruimte anders indelen (woonkamer aan de voorzijde) en/of zelfs uitbouwen. Ook beschik je over een eigen oprit en een garage. De indeling van de vrijstaande woningen zijn vrijwel identiek als de half-vrijstaande woningen echter is de tweede verdieping volledig in te delen. Dit komt doordat er geen dakterras aanwezig is.

Vosholen
Zoek je nieuwbouw waarbij landelijk wonen wordt gecombineerd met de levendigheid van een stad, dan zit je goed in de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Nieuwbouwwijk Vosholen ligt in een groen en waterrijk gebied met school-, sport- en winkelvoorzieningen op loopafstand. In de 17e eeuw vestigden zich in 'Hooge Sandt' en 'Sap-meer' de 1e bewoners, voornamelijk veenarbeiders en turfschippers. Nog altijd is dit een plek waar mensen met plezier wonen. Boodschappen doen kan vlak bij de wijk Vosholen. Op vijf minuten fietsen van de wijk ligt winkelcentrum De Hooge Meeren, waar verschillende supermarkten, ketens, speciaalzaken en restaurants gevestigd zijn.
De Vosholen is een wijk en bevindt zich zowel in de plaats Hoogezand als in de plaats Sappemeer in de gemeente Midden-Groningen in de Nederlandse provincie Groningen. In Vosholen woon je ontspannen. De omgeving biedt je prachtige parken en natuurgebieden, waar je kunt wandelen, fietsen en joggen. Ook zijn er schitterende wateren die zich lenen voor zwem-, surf- en vaarplezier. En de wijk zelf wordt gesierd door groen- en waterpartijen, stijlvolle straten en sfeervolle hofjes die uitnodigen om naar buiten te gaan. Hier kom je buren en vrienden overal tegen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Croonhoven Hoogezand-Sappemeer Fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
6 van 12 beschikbaar
Prijs
€ 385.000,- tot € 535.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Midden-Groningen.

Aanmelden