Eilandrijk Borgmeren III

Midden-Groningen - Harkstede
Actueel aanbod

€ 207.500,- tot € 227.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
1205 - 1979m2

Over dit project

Eilandrijk Borgmeren III te Harkstede

Wonen aan de Borgmeren in Harkstede? Uw eigen ‘droomwoning’ realiseren op een ruime kavel van 1.205 m² tot 1.976 m²? Dat kan op een van de laatste drie zelf te ontwikkelen kavels in Eilandrijk, in de woonwijk Borgmeren.

De woonwijk Borgmeren ligt pal aan de Harkstederplas welke samen met de kleinere Scharmerplas de Borgmeren vormt. Een heerlijk woon- en recreatiegebied in een natuurlijke omgeving met de bruisende Stad binnen handbereik. Ook het dorp Harkstede met een levendige en goed verzorgde dorpskern ligt op een steenworp afstand. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, een bezoek aan de kapper, bloemist, bibliotheek en/of sportschool. De kinderen gaan naar school op één van beide basisscholen of gaan naar een kinderdagverblijf.

In Eilandrijk zijn in totaal 29 vrije en zelf te ontwikkelen droomkavels. De eerste 26 kavels zijn vorig jaar verkocht en zijn de woningen van in aanbouw of gerealiseerd.

Deze laatste 3 kavels, kavels 27, 28 en 29, zijn zeer royaal, goed bereikbaar en hebben een afmeting van 1.205 m² tot 1.976 m² waarop u uw eigen fraaie droomwoning kunt realiseren. Hierbij heeft u als koper een grote mate van keuzevrijheid om uw eigen vrijstaande woning te realiseren. Denk hierbij niet alleen aan woningtype maar ook heeft u de keuze uit een flexibele indeling. Levensloopbestendig of aanpasbaar bouwen wat werken in of vanuit huis mogelijk maakt behoren ook tot de mogelijkheden. Uitgangspunt is duurzaam bouwen en inrichten waaraan de gemeente verschillende spelregels c.q. eisen heeft verbonden. De gemeente stelt o.a. als eis dat er voor iedere kavel een hoogwaardig woningontwerp wordt gepresenteerd.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het realiseren van uw eigen droomwoning. U koopt de kavel en neemt zelf een vrij te kiezen architect en aannemer in de arm of u kiest uit een voorgestelde woningen die nog volledig aanpasbaar zijn naar uw individuele woonwensen.
Daarnaast is het van belang om uw auto(‘s) zoveel mogelijk op eigen terrein te parkeren. Openbare parkeerplaatsen worden niet aangelegd.

Duurzaam bouwen:
Bij duurzaam bouwen en wonen draait het om kwaliteit. Kwaliteit van de woning én de woonomgeving. Een duurzame woning voldoet bovendien aan de hedendaagse eisen op het gebied van energieverbruik en levensloopbestendigheid. Bij de realisatie van de nieuwe woningen van Eilandrijk vormt dit vanzelfsprekend het uitgangspunt. Kopers van een kavel in Eilandrijk zullen dan ook gestimuleerd worden om duurzame keuzes te maken bij de bouw van hun nieuwe huis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eilandrijk Borgmeren III
Start verkoop
2023 (1e kwartaal)
Koopwoningen
3
Prijs
€ 207.500,- tot € 227.500,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Midden-Groningen.

Aanmelden