De Landerijen fase 2

Midden-Groningen - Hoogezand
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 148m2
Kaveloppervlak
130 - 434m2
Inhoud
469 - 509m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Start verkoop: 28 februari van 17:00 tot 19:00 uur aan de Hoofdstraat 12 B te Hoogezand (kantoor Alders Makelaars)

In nieuwbouwwijk Vosholen voel je hoe de ruimte, rust en gemoedelijkheid van het platteland goed samengaan met de levendigheid van de stad. Hier maak je lange wandelingen met de hond, voetballen de kinderen veilig in de buurt en rijd je vlot naar het centrum van Hoogezand. Met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels, is er plek voor iedereen!

De omgeving biedt prachtige parken en natuurgebieden, waar je kunt wandelen, fietsen en hardlopen. Ook zijn er schitterende wateren die zicht lenen voor zwem-, surf- en vaarplezier. De wijk zelf wordt gesierd door groen en waterpartijen, stijlvolle straten en sfeervolle hofjes die uitnodigen om naar buiten te gaan.

De wijk Vosholen is uitstekend bereikbaar. Hier woon je op 5 minuten fietsen van winkelcentrum De Hooge Meeren en het treinstation van Hoogezand-Sappemeer ligt op loopafstand. Er is een goede treinverbinding van en naar Groningen en Winschoten. Met de auto rijd je zo de A7 op richting Groningen of Duitsland. Tevens zijn er uitstekende busverbindingen met plaatsen in de regio, onder meer via de rechtstreekse snelbus naar Groningen.

Het project
Het project bestaat uit 4 blokken van twee-onder-een-kapwoningen (bouwnummers 23 t/m 30) en 1 blok van drie-onder-een-kapwoningen (bouwnummers 31 t/m 33). De volledig gasloze woningen worden allemaal voorzien van zonnepanelen. De woningen worden gerealiseerd op grote kavels met een tuin op het zuiden en zuidwesten.

De twee-onder-een-kapwoning
De indeling van de twee-onder-een-kapwoning is als volgt:
Via de zijentree komt u de woning binnen. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woning heeft een U-vormige woonkamer en heeft ruimte voor een open keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang naar de tuin op het zuiden of zuidwesten. Daarnaast is er ruimte voor de eethoek. Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop, drie comfortabele slaapkamers en een royale badkamer. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, wastafel, douche en er is een mogelijkheid voor een ligbad. De riante zolder is via een vaste trap te bereiken. Het is mogelijk om hier een vierde of zelfs een vijfde slaapkamer te realiseren.

Tevens zijn er diverse meerwerkopties mogelijk, waaronder het plaatsen van een garage en het verlengen van de woonkamer met 1,2 of 2,4 meter.

De drie-onder-een-kapwoning
De drie-onder-een-kapwoningen zijn als volgt ingedeeld:
Via de entree komt u de woning binnen. In de hal is een toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping aanwezig. De woning heeft een tuingerichte woonkamer welke ook toegang biedt tot de tuin. U kunt uw favoriete keuken laten plaatsen in de gewenste opstelmogelijkheid. Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Deze biedt de mogelijkheid tot het creƫren van een extra slaapkamer.

Tevens zijn er diverse meerwerkopties mogelijk, waaronder het plaatsen van een garage en het verlengen van de woonkamer met 1,2 of 2,4 meter.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Landerijen fase 2
Koopwoningen
11
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Midden-Groningen.

Aanmelden