Stadshart

Midden-Groningen - Hoogezand
Toekomstig aanbod

Over dit project

Wilt u wonen in een het bruisende centrum van Hoogezand? Dan is ’t Stadshart iets voor u. Op loopafstand vindt u een tal van voorzieningen zoals, winkelcentra, leuke eetgelegenheden, een bioscoop, scholen en het sportcentrum “de Kalkwijck”. Kortom, genoeg plezier voor jong en oud! Daarnaast bent u binnen 5 autominuten op de A7 en klaar om uw weg te vervolgen naar Groningen of Winschoten.

Hoogezand
Hoogezand is een mooie en groene plaats gelegen in het mooie Groningse landschap. Hoogezand maakt onderdeel uit van de gemeente Midden Groningen en ligt op een korte afstand van de stad Groningen.

Bereikbaarheid
Hoogezand is goed bereikbaar via de snelweg. In nog geen twintig autominuten bent u in het centrum van de stad Groningen. Daarnaast zijn er in Hoogezand ook goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Recreatie
Ook op het gebied van recreatie heeft Hoogezand veel te bieden. In Hoogezand vindt u onder andere (overdekte) winkelcentra, restaurants, sportverenigingen, een theater en een bioscoop. Daarnaast bevinden zich rondom Hoogezand veel natuurgebieden waar u heerlijk kunt ontspannen in de natuur of juist lekker actief kunt sporten. Dit kan bijvoorbeeld in het Gorechtpark. Dit park heeft onder andere een kinderboerderij en een vijver die in de winter gebruikt wordt als ijsbaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stadshart

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Midden-Groningen.

Aanmelden