Natuurlijk Sappemeer

Midden-Groningen - Sappemeer
Toekomstig aanbod

€ 205.500,- tot € 215.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 125m2
Kaveloppervlak
296 - 328m2

Over dit project

10 exclusieve twee-onder-één-kapwoningen in Natuurlijk Sappemeer

NATUURLIJK SAPPEMEER
Start verkoop, 10 ideale gezinswoningen op de voormalige IJsbaanlocatie. Het nieuwbouwproject Natuurlijk Sappemeer is gelegen aan de Noordoostzijde van Sappemeer. Wonen in een rustige en groene wijk, gelegen aan open vaarwater. Op deze prachtige plek worden 10 riante tweekappers gerealiseerd in vijf woonblokken. Elke woning heeft een eigen Scandinavische karakter. Dit wordt gekenmerkt door de variatie in witte en blauwe gevels, hetgeen een speels straatbeeld geeft. De ruime kavels variëren van 296 tot 328m².

LOCATIE
Het is elke dag genieten in Natuurlijk Sappemeer. Hoogezand-Sappemeer kenmerkt zicht door de gezellige winkels, een bioscoop, theater en de vele restaurants en terrasjes. Kortom, dorpse gemoedelijkheid voorzien van alle hedendaags comfort. Belangrijke voorzieningen zijn binnen handbereik. Hoogezand-Sappemeer is goed te bereiken per trein, auto en bus. Het dorp beschikt over enkele treinstations en is bovendien gelegen naast de A7 richting Groningen en Duitsland. Binnen een straal van 5 kilometer bevinden zich 4 basisscholen en enkele supermarkten.

DE WONING
Alle woningen zijn hoogwaardig en duurzaam afgewerkt en zijn inclusief vloerverwarming op de begane grond, ruime geïsoleerde garage of op termijn een te realiseren werkkamer (circa 16m²), compleet met wand- en vloerverwarming, sanitair in toilet en badkamer en een aantal zonnepanelen.
Met behulp van de optielijst maakt u bovendien zelf de keuze hoe u de woning zelf naar eigen wens samenstelt. De woningen zijn voorzien van energielabel A.

INDELING
Entree/hal, toilet, royale woonkamer met open keuken. De diepe achtertuin is gelegen op het oosten. Door de ruime raampartijen en standaard openslaande terrasdeuren wordt de tuin direct betrokken bij de woning. De opbergkast onder de trap geeft u net wat extra opruimmogelijkheden.
1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (8, 11 en 17m²), volledige ingerichte badkamer met wand- en vloerafwerking inclusief sanitair.
2e verdieping:
Vaste trap naar de ruime zolder, die talrijke mogelijkheden biedt zoals bijvoorbeeld een extra slaapkamer of werkkamer. Tevens bevinden zich hier de opstelplaatsen voor de technische installaties.

Koopsom vanaf €205.500,- V.O.N.

Kaveloppervlakte vanaf 296 tot 328m²

BIJZONDERHEDEN:
• Inclusief geïsoleerde garage van ca. 16m²;
• Vloerverwarming op de begane grond;
• Diepe achtertuin op het oosten;
• Openslaande terrasdeuren;
• Zonnepanelen;
• Compleet tegelwerk en sanitair;
• Indicatie hypotheeklast: € 640,- netto/maand (vraag naar de voorwaarden).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Natuurlijk Sappemeer
Koopwoningen
10
Prijs
€ 205.500,- tot € 215.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Woningtypen in dit project

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Midden-Groningen.

Aanmelden